Autoschadeherstel

Als schadebedrijf zijn wij gespecialiseerd in allerhande schades, onder andere: blikschade, schade aan carrosserie en kunststofschade (bumpers, spiegels e.d.). Voor het herstellen van schades kunnen wij zowel gebruikte als nieuwe onderdelen leveren geheel conform uw eigen wens. Als autoschadespecialist beschikken wij over een goed uitgeruste werkplaats. Hierdoor zijn wij in staat de meest uiteenlopende schades te herstellen, zodat uw voertuig snel weer gereed is.

Blikschade

Bij blikschade zullen wij in een groot aantal gevallen in staat zijn om dit weer uit te deuken en strak te maken. Soms is het echter beter om een nieuw onderdeel te gebruiken. Uiteraard informeren wij onze klanten uitgebreid welke mogelijkheden in hun geval mogelijk zijn en wat het beste is. Uiteraard ontvangt u vooraf een indicatie van de kosten hiervan.

Kunstofschade

In het geval van kunststofschade (bijvoorbeeld een bumper) is het vaak niet mogelijk dit te herstellen zonder het beschadigde deel te vervangen. Indien het beschadigde onderdeel vervangen dient te worden, zullen wij in overleg met met onze klanten kijken of het onderdeel vervangen dient te worden door reeds gebruikte deel (indien mogelijk) of een nieuw deel.

Carosserieschade

Wanneer een voertuig een ernstigere schade, is er kans dat de carrosserie is beschadigd. Dit kan gevolgen hebben voor de rijeigenschappen van het voertuig en zal dan ook zonder meer hersteld moeten worden. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van dergelijke schade door ons gekwalificeerd personeel en specialistische apparatuur. Het voertuig zal na herstel dan ook weer dezelfde rijeigenschappen bezitten als voortijd.